4 mei 2015

Workshop; ‘Pimp je meubel‘ met krijt en kalkverf

Workshop; ‘Pimp je meubel‘ met krijt en kalkverf

Wij van Decokay hebben er een hekel aan om dingen weg te gooien omdat ze er misschien niet meer zo hip uitzien.

Wij zeggen: gooi je oude meubelstukken niet weg, maar knap ze op. Ook al zien ze er oud en afgeleefd uit, ze verdienen wat ons betreft een tweede leven. Vindt u dat ook? Dan is een workshop van Decokay een slim plan. 

Wij weten als verf- en woonmode specialist dat een kleine investering al een groot effect kan hebben. Je ziet met eigen ogen wat een frisse opknapbeurt voor jouw meubels kan betekenen. Gewoon een keertje proberen.

Wij geven de workshops samen met onze verfleverancier Mia Colore. Allerlei stoelen, kasten, dienbladen, krukjes en andere meubels zijn hiermee al aan ‘de dood’ ontsnapt. Zo laten we graag het effect zien van een dekkende laag in de krijt en kalkverf. Een exclusief product van Decokay wat zorgt voor een mooie matte en nonchalante uitstraling. Of wat denk je van een transparate grijze laag? De mogelijkheden zijn ongekend, dus laten we samen kijken naar de beste oplossing voor je meubels. Voeg je ook nog een mooie witte wasolie toe en je zult verrast zijn door een goednieuwe uitstraling. Je meubels zijn zo weer helemaal van deze tijd.

Ga je nog een stap verder geef dan je meubel een compleet andere kleur. Helemaal top is Copper Oranje, de nieuwe trendkleur van 2015. Een warme kleur die goed te combineren is met lichte natureltinten, hout, wit, roze- en oranjetinten, maar ook als contrastkleur met donkergrijs, zwart, blauw en natuurlijk met koper zelf.

Kortom, het team van Decokay zit vol met ideeën om jouw meubelstuk op te pimpen. Kijk regelmatig op onze website of loop eens binnen bij Decokay en kijk wanneer er weer een inspirerende workshop wordt gegeven.  

Deel deze blog :

Oude meubels opknappen?

Vind de ideale krijtverf in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag
zondag
gesloten
09:00
13:30
09:00
13:30
09:00
13:30
09:00
13:30
09:00
gesloten

12:30
18:00
12:30
18:00
12:30
18:00
12:30
20:00
16:00

Jouw Decokay